Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 17 Decembrie 2017
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SIMONSWERK: VARIANT Compact - tehnica confortabila de reglaj 3D in cercevea
SIMONSWERK: VARIANT Compact - tehnica confortabila de reglaj 3D in cercevea
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 12 Oct 2011 12:41
Reducerea necontenita a dimensiunilor tocului spre un design drept si subtire, precum si o configuratie plana a elementelor usii, reprezinta in mod evident trendul actual in arhitectura. Tocurile inguste confera un design aparte constructiei, insa nu lasa loc utilizarii elementelor functionale de sustinere si reglaj ale balamalelor. Noul sistem de balamale VARIANT Compact indeplineste cerintele tehnice si dorinta pentru o imagine clara in forma optima. SIMONSWERK a dezvoltat cu seria VARIANT Compact o solutie inovatoare pentru acest domeniu de aplicatie. Datorita pozitionarii elementului de fixare si reglaj in cercevea s-a reusit implementarea cerintelor tehnice si optice in mod elegant. Cerceveaua ofera spatiu suficient pentru un element de fixare stabil si astfel utilizarea tehnicii moderne de balamale. Tehnica confortabila de reglaj permite ajustarea cu +/- 3,0 mm atat pe inaltime cat si pe lateral si cu +/- 1,5 mm a presiunii pe garnitura. Pentru un design atractiv se pun la dispozitie finisaje alternative cromat mat / F1 sau otel inoxidabil matuit si capace estetice pentru elementele de fixare din cercevea. Pe langa design si ideea inovatoare cu reglajul in cercevea, sistemul de balamale prezinta si numeroase alte avantaje tehnice.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Fereastra asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
12695 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 131 (Noiembrie-Decembrie 2017)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2016-2017 & Perspective 2018-2020 (TOP500)
SIMONSWERK