Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 19 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - AERECO VENTILATIE: Noi sisteme integrate in portofoliul subsidiarei locale
AERECO VENTILATIE: Noi sisteme integrate in portofoliul subsidiarei locale
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 07 Mar 2018 06:00
Cu prilejul unui eveniment derulat, recent, la Bucuresti, Danut Caragata, director comercial al companiei Aereco Ventilatie (din Capitala), a prezentat cele mai noi produse pentru ventilatie din oferta bine-cunoscutului furnizor francez. „Pentru ventilatia controlata oferim atat sisteme rezidentiale, cat si tertiare. Aportul de aer proaspat se poate face prin intermediul ferestrei sau prin cel al rulourilor. In cazul acestora din urma, montajul se face pe caseta rulourilor, dar si pe profilele de adaos/inaltatoarele de toc, cu un accesoriu pentru evitarea infiltrarii laterale a aerului si o garnitura adeziva care permite o buna etansare intre suprafata de asezare a grilei si cea a casetei ruloului, asigurand posibilitatea de blocare manuala a clapetei in pozitia inchis, respectiv deschis. In urma cu ceva timp, intr-un context energetic mai putin tensionat decat cel din prezent, deschiderea ferestrelor era solutia cea mai des folosita pentru asigurarea unui nivel optim de igiena in spatiile rezidentiale. In contextul crizei energetice actuale, se recomanda implementarea unui sistem automat de ventilatie care sa permita atingerea unor standarde superioare de performanta energetica. Ocupantul unui spatiu rezidential nu poate stabili singur debitul de aer proaspat necesar, nici locul prin care aerul trebuie introdus si nici intervalul de timp necesar pentru a ventila corespunzator, in timp ce deschiderea ferestrelor poate genera un debit de aer proaspat prea mic sau prea mare. Solutia pe care o oferim noi la aceste probleme se numeste ventilatie higroreglabila si este o modalitate foarte eficienta de a echilibra calitatea aerului din interior si economisirea de energie”, a precizat Danut Caragata.
Grupul Aereco, fondat in anul 1983, din care face parte si subsidiara din tara noastra, dezvolta solutii de ventilatie inovatoare pentru cladirile rezidentiale si cele de birouri. Sediul central si unitatea de productie sunt situate in localitatea Marne la Vallée din apropierea Parisului, insa corporatia este prezenta in majoritatea tarilor din Europa, Asia si Statele Unite ale Americii, atat prin filiale proprii, cat si printr-o retea vasta de distribuitori, in cadrul carora lucreaza peste 350 de angajati. Ventilatia higroreglabila, ce reprezinta o inovatie dezvoltata de specialistii Aereco, este tot mai populara pe plan mondial. Informatii suplimentare, la www.aereco.ro{/access}
 
Total stiri publicate: 12867
12867 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK