Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 21 Ianuarie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - AGC: Imbunatatire continua a portofoliului de produse
AGC: Imbunatatire continua a portofoliului de produse
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 07 Iun 2016 09:47

Cristina Tacit, director in cadrul AGC Flat Glass Romania, a subliniat ca „actualmente, pe piata locala de sticla arhitecturala, se pastreaza trendul anului trecut - si anume cererea de sisteme de ferestre este din ce tor mai axata pe inovatie, in sensul de imbunatatire a parametrilor produselor. Deoarece piata locala este puternic concurentiala, incercam sa explicam utilizatorilor ca trebuie sa inteleaga costurile cu sticla in contextul unei durate de exploatare mai mari, de 5 - 10 ani. Dupa o perioada relativ scurta, cheltuielile suplimentare se amortizeaza - de exemplu, costul unei sticle bune de control solar se acopera din economia de energie in doar unul sau doua sezoane. Fata de anul precedent, arhitectii si beneficiarii au devenit mai constienti de importanta calitatii sticlei si au venit cu solicitari pentru produse din ce in ce mai performate, lucru ce ne stimuleaza catre inovatie. In primul trimestru al lui 2016 ...

Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12735
12735 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 131 (Noiembrie-Decembrie 2017)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK