Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 26 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - AGC: Vanzari optime de sticla, in pofida cresterii pretului
AGC: Vanzari optime de sticla, in pofida cresterii pretului
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 31 Oct 2016 15:33
Oficialii concernului Asahi Glass Corporation (AGC) au anuntat recent rezultatele financiare aferente primelor noua luni ale anului in curs, explicand ca - pe segmentul sticlei arhitecturale - s-a remarcat o sporire semnificativa a profitului operational (cu o rata ce a ajuns la +201,3%), ca efect al cresterii pretului de vanzare si al declinului cotatiilor materiei prime si energiei. Cu toate acestea, in intervalul analizat, s-a constatat o scadere usoara (-1,59%) a vanzarilor de sticla float si alte sortimente, corespunzatoare mai degraba unei stabilizari, astfel incat departamentul de vitraje a reusit sa raporteze rezultate relativ satisfacatoare. Totodata, in ianuarie-septembrie a.c. a avut loc o crestere cantitativa mai importanta a livrarilor in cadrul mai multor piete-tinta, cu precadere in America de Nord, respectiv in Europa (inclusiv in zona estica a continentului), in timp ce vanzarile din Japonia (si Asia, in general) au ramas la acelasi nivel ca in primele noua luni din 2015. Totusi, cifra de afaceri neta a grupului...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12943
12943 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK