Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 26 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALUKONIGSTAHL: Profile fara armatura SCHUCO AluInside
ALUKONIGSTAHL: Profile fara armatura SCHUCO AluInside
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 29 Apr 2014 10:20
Grupul german Schuco, reprezentat in Romania de compania Alukönigstahl, este unul dintre cei mai apreciati furnizori internationali de sisteme din aluminiu si PVC destinate aplicatiilor arhitecturale - si nu numai. Compania pune la dispozitia partenerilor nu doar tehnologii de ultima generatie din domeniul ansamblurilor de ferestre si fatade cortina, ci si o gama complexa de servicii destinate arhitectilor, proiectantilor, fabricantilor si companiilor specializate in montaj. Strategia de dezvoltare a societatii este orientata permanent spre promovarea unor solutii personalizate si perfect adaptate la cerintele fiecarui proiect in parte, pornind de la imobile rezidentiale/comerciale si terminand cu proiecte industriale de mare complexitate. Pentru a atinge acest scop, portofoliul de produse este foarte vast, cuprinzand sisteme inovatoare, executate din materiale de cea mai inalta calitate, care pot fi utilizate atat la proiectele noi, cat si in cadrul lucrarilor de modernizare si reabilitare.
 
Imbunatatire semnificativa a caracteristicilor de performanta
Fensterbau/Frontale 2014 a constituit un nou prilej pentru specialistii Schüco de a-si etala inventivitatea, la standul din cadrul complexului expozitional din Nürnberg vizitatorii avand ocazia de a testa solutii imbunatatite din gama profilelor din PVC. Vedeta incontestabila a acestei editii a fost reprezentata de modelul ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12943
12943 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK