Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 26 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALUKONIGSTAHL: Vanzari de 14 milioane de euro in acest an
ALUKONIGSTAHL: Vanzari de 14 milioane de euro in acest an
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 27 Nov 2015 09:35
Alukonigsthal - distribuitorul sistemelor din aluminiu Schuco pe piata din Romania - a aniversat 20 de ani de activitate in Romania, cu aceasta ocazie invitandu-i pe principalii parteneri locali la un eveniment special, prilejuit de inaugurarea noului showroom din Bucuresti. Attila Beer, administrator al societatii, a reafirmat intentiile de consolidare a pozitiei detinute de companie pe plan national, subliniind ca "pentru perioada urmatoare se impune, in principal, o schimbare de atitudine a echipei Alukonigsthal, concomitent cu adaptarea dinamica la noul context economic. Cele doua decenii de activitate au dovedit deja capacitatea noastra de a furniza solutii pentru cele mai complexe aplicatii si de propune in mod permanent inovatii, care sa se plieze pe exigentele actuale in materie de design si eficienta energetica". In primele noua luni ale anului in curs, firma a obtinut o crestere de ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12943
12943 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK