Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 21 Februarie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALUPROF SYSTEM: Economii prin instalarea de sisteme eficiente energetic si rulouri
ALUPROF SYSTEM: Economii prin instalarea de sisteme eficiente energetic si rulouri
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 28 Nov 2017 12:00
Daniela Leonte, consultant tehnic in cadrul companiei Aluprof System Romania, a sustinut in cadrul evenimentului „Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei”, organizat recent in Capitala de Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta din Romania - PPTT, o prelegere cu tema „Solutii Aluprof pentru case pasive si protectie la foc”. In cadrul acesteia, reprezentanta firmei a subliniat importanta montajului corect al tamplariei termoizolante, dar si oportunitatea deosebita pe care o reprezinta instalarea tamplariei eficiente energetic pentru consumatorul final.
„Potrivit unei analize realizate de Aluprof, instalarea unui sistem eficient energetic este doar cu 9,5% mai scumpa decat cea a unuia clasic, ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12804
12804 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK