Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 19 Februarie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - Continua scaderea pretului mediu al feroneriei din import
Continua scaderea pretului mediu al feroneriei din import
Furnizori de sisteme Publicat de AG&F 18 Aug 2017 07:45
A aparut analiza statistica a datelor referitoare la importul de sisteme pentru tamplarie (in anul 2016), care include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. De asemenea, editia actuala a publicatiei Info-Sisteme cuprinde o analiza a exportului de tamplarie din PVC si lemn, comentata in mod distinct si insotita de numeroase diagrame ce prezinta evolutia acestei activitati in intervalul anilor 2008-2016, respectiv estimari pentru actualul exercitiu financiar.
Conform datelor puse la dispozitie de specialistii INS, anul trecut, importurile de sisteme de feronerie au inregistrat un trend ascendent (atat cantitativ, cat si valoric), astfel incat acestea au fost in crestere cu +15,22% (ca valoare) fata de pragul consemnat in 2015. In consecinta, previziunile initiale ale departamentului de analiza al revistei Fereastra au fost confirmate partial (intrucat la importul de feronerie s-a prevazut o valoare in jur de 50 de milioane de euro). Aspectul este important cu precadere in ceea ce priveste evolutia bransei, in ansamblul sau, deoarece - in contextul in care importul de feronerie s-a majorat la cota enuntata anterior - se poate lua in considerare o sporire asemanatoare, macar cantitativa, a livrarilor de tamplarie, cel mai probabil la export. In conditiile actuale, chiar daca anumite aspecte (din perioada ianuarie-martie 2016 si urmatorul trimestru) au exercitat un anumit impact (mai ales sezonier) asupra importurilor de feronerie, pentru anul in curs exista premise potrivit carora situatia se va imbunatati vizibil. Astfel, la nivelul lui 2017, se poate estima o crestere valorica totala a acestora de cel mult +14,31%. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
Total stiri publicate: 12795
12795 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 131 (Noiembrie-Decembrie 2017)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK