Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 26 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - CORTIZO ROMANIA, premiata la sectiunea de sustenabilitate
CORTIZO ROMANIA, premiata la sectiunea de sustenabilitate
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 08 Aug 2017 12:25
Cu ocazia celei de-a IX-a editii a Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra, organizate si in acest an la Sala Atlas din cadrul complexului Radisson Blu, din Bucuresti, companiei Cortizo Romania - unul dintre cei mai dinamici furnizori de profile arhitecturale din aluminiu - i-a fost decernat trofeul EURO-Fereastra, la categoria „Sustainability & CSR”. Acest premiu vine sa confirme aportul pe care firma spaniola l-a avut, in ultimul deceniu, la consolidarea conceptului de dezvoltare durabila pe plan autohton. Beneficiind de un portofoliu complex de produse, care se adapteaza, in mod optim, specificului unei cereri aflate in permanenta schimbare si orientate spre calitate si performanta, subsidiara locala a reusit sa-si consolideze cota de piata, intr-un mediu concurential dur, in care clientii exercita presiuni deosebite in ceea ce priveste pretul, termenele de livrare etc.
 
...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12943
12943 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK