Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 21 Ianuarie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - CORTIZO vizeaza consolidarea puternica a cotei de piata
CORTIZO vizeaza consolidarea puternica a cotei de piata
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 01 Mar 2017 10:34
Gabriel Savu, responsabil comercial Cortizo – Bucuresti, a afirmat ca „deocamdata detinem o cota de 20% pe piata romaneasca a sistemelor arhitecturale din aluminiu, aceasta situatie fiind determinata de faptul ca pana recent am fost oarecum limitati din punct de vedere al distributiei la zonele limitrofe ale oraselor Timisoara, Cluj-Napoca si Bacau, unde aveam centre logistice. Prin inaugurarea primei noastre fabricii in Bucuresti si prin crearea Departamentului de Arhitectura si Inginerie, putem realiza actualmente proiecte ample care pana in prezent erau mai putin accesibile pentru compania noastra. Acesta este motivul principal pentru care, in ultimul an, am inregistrat o crestere de 78% pe piata locala, in pofida faptului ca prezenta noastra la obiectivele din Capitala era insa destul de restransa. Cu toate acestea, reusim sa atragem proiecte importante intr-un ritm alert, fapt ce ne va permite sa ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12735
12735 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 131 (Noiembrie-Decembrie 2017)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK