Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 21 Ianuarie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DECEUNINCK: Dezvoltarea, sustinuta de calitatea produselor si serviciilor
DECEUNINCK: Dezvoltarea, sustinuta de calitatea produselor si serviciilor
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 02 Sep 2016 16:36
Oficialii grupului Deceuninck au anuntat ca, in primul semestru al anului in curs, corporatia a consemnat o sporire solida a livrarilor din punct de vedere valoric, de +5,8%, comparativ cu intervalul ianuarie-iunie 2015, ca urmare a dezvoltarii puternice a afacerilor, pa baza calitatii superioare a produselor si serviciilor si pe fondul investitiilor efectuate in vederea sporirii capacitatii. Totodata, indicatorul profitabilitatii REBITDA s-a majorat cu +9,9% gratie imbunatatirii mediului operational, sporirii eficientei de ansamblu si renuntarii la anumite produse cu valoare adaugata redusa, fluctuatiile ratelor de schimb, cu un impact negativ, precum si cotatiile sporite ale anumitor materii prime in unele regiuni ale globului fiind complet compensate de sporirea pretului. Mai mult, managerii grupului au aratat ca aceste rezultate pozitive favorizeaza continuarea ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12735
12735 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 131 (Noiembrie-Decembrie 2017)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK