Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 22 Ianuarie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DECEUNINCK: Programul ambitios de investitii continua sa se aplice
DECEUNINCK: Programul ambitios de investitii continua sa se aplice
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 24 Aug 2017 18:40
Oficialii grupului Deceuninck au anuntat ca, in semestrul intai al anului in curs, corporatia a consemnat o stabilizare a indicatorului profitabilitatii REBITDA, in pofida unor efecte adverse date de fluctuatiile cotatiei materiilor prime si ale cursului de schimb valutar. Chiar si in aceste conditii, programul ambitios de investitii continua sa se aplice, inclusiv pe fondul unei sporiri relativ solide a livrarilor din punct de vedere valoric, de +2,6% in intervalul analizat, comparativ cu perioada similara din 2016. De asemenea, cursul de schimb nefavorabil (caracterizat, printre altele, printr-o depreciere de -20,8% a lirei turcesti) a fost compensat partial de cresterile de pret, iar managerii holdingului noteaza parcursul deosebit al vanzarilor din SUA si cresterea comenzilor din Europa Centrala, in pofida unor conditii politico-economice provocatoare, consemnate in Turcia si Federatia Rusa, precum si in absenta unor livrari pentru proiecte punctuale, derulate anul trecut in Europa de Vest, care au modificat baza de raportare si, evident, nu s-au mai repetat. 
In contextul descris anterior, potrivit unui comunicat al corporatiei, dat recent publicitatii, vanzarile nete consolidate din ianuarie-iunie 2017 s-au cifrat la ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12735
12735 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 131 (Noiembrie-Decembrie 2017)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK