Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 22 Ianuarie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - GEALAN: Peste 13.000 mp de tamplarie executata cu sisteme Futura
GEALAN: Peste 13.000 mp de tamplarie executata cu sisteme Futura
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 11 Aug 2016 08:43
Gealan Romania, unul dintre principalii furnizori locali de profile din PVC destinate executiei de tamplarie termoizolanta, livreaza sistemele necesare executiei a 13.000 mp de tamplarie care echipeaza complexul Cartierul Solar – primul ansamblu rezidential din Romania dotat cu panouri ce produc energie regenerabila. Referitor la acest subiect, Aurel Vlaicu, COO al Gealan, a afirmat ca „in urmatorii ani, toate constructiile vor fi obligate sa respecte reglementarile de mediu ce implica un consum redus. Prin urmare, dezvoltarea unui ansamblu «verde» cum este Cartierul Solar necesita cele mai performante ferestre, iar sistemul Futura raspunde perfect acestor cerinte. Suntem convinsi ca utilizatorii celor 1.000 de apartamente din complex se vor bucura de confortul, siguranta, eficienta si designul asigurate de aceste solutii deosebite”. Unitatile de tamplarie vor fi echipate cu geam tripulstratificat, aceasta, alaturi de adancimea constructiva de 82,5 mm a reperelor Futura, garantand o termo-fonoizolare excelenta. De asemenea, gratie garniturii mediane ce protejeaza elementele de feronerie si celor sase camere de izolare, solutia respectiva indeplineste cu brio exigentele impuse prin standardul de case pasive. Din punct de vedere estetic, ferestrele sunt finisate in nuanta imitatie de lemn (stejar auriu), profilele Futura integrand armaturi de otel cu grosime de 2 mm, precum si toate tehnologiile inovatoare promovate de Gealan pe piata internationala, si anume: Vitrajul Static Uscat - STV (Safe Techonolgy), Izolarea Intensiva Integrata - IKD (Warm Technology) si tehnologia speciala pentru suprafete colorate - acrylcolor. Primele patru blocuri din cadrul complexului se vor finaliza in vara lui 2016, cea de-a doua faza a proiectului urmand sa se incheie in iunie 2017 (intregul obiectiv are ca termen de finalizare luna decembrie 2018).
 
***
Gealan Romania promoveaza de doua decenii sistemele din PVC pe piata autohtona, compania detinand o unitate de fabricatie in Bucuresti. Firma are circa 450 de parteneri la nivel national si a raportat pentru 2015 o cifra de afaceri de aproape 93 milioane de lei – situand-se la un nivel practic identic cu acela anuntat pentru exercitiul financiar anterior. Informatii suplimentare, la www.gealan.ro
 
Total stiri publicate: 12735
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
12735 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 131 (Noiembrie-Decembrie 2017)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK