Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 21 Ianuarie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - GEALAN ROMANIA a depasit pragul psihologic de 100 milioane de lei
GEALAN ROMANIA a depasit pragul psihologic de 100 milioane de lei
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 01 Aug 2017 09:47
Gealan Romania, subsidiara companiei omonime cu sediul central in Oberkotzau (Germania), parte a grupului Veka - liderul mondial in productia de profile din PVC destinate productiei de tamplarie termoizolanta, a inregistrat o buna dinamica a vanzarilor in ultimii ani, reusind sa depaseasca cu succes dificultatile generate de recesiune. Aflata in plin avand din punct de vedere al rezultatelor financiare, societatea se mentine pe o pozitie favorabila in perceptia firmelor de tamplarie si utilizatorilor finali, gratie unei strategii concertate de marketing, implementate cu asiduitate in ultimele doua decenii si jumatate. COO-ul Aurel Vlaicu s-a implicat in mod activ in consolidarea prestigiului Gealan in zona Europei de Est, reusind ca, prin masuri adecvate, sa creeze o retea puternica de parteneri. Argumentul principal a fost reprezentat de un portofoliu complet de produse, permanent completat cu solutii inovatoare, care sa vina in intampinarea celor mai exigente solicitari estetice si de performanta....
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12735
12735 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 131 (Noiembrie-Decembrie 2017)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK