Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 25 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - GLASTON: Mediul de afaceri ramane provocator
GLASTON: Mediul de afaceri ramane provocator
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 17 Mar 2017 20:32
Furnizorul de echipamente pentru procesarea sticlei Glaston a dat recent publicitatii rezultatele aferente anului trecut, care confirma o depreciere de -13% a vanzarilor nete. In acest context, managerii corporatiei finlandeze - reprezentate si in Romania de societatea According Group - sustin ca, in 2016, piata globala a echipamentelor de procesare a sticlei a fost marcata de nesiguranta, dar cele mai bune rezultate s-au consemnat, in continuare, in Europa, Orientul Mijlociu si Africa (regiunea EMEA), respectiv in America de Nord.
„Am inceput anul 2016 intr-un mediu economic global care a continuat sa fie provocator, mai ales ca, pe segmentul nostru de afaceri, investitiile in echipamente (din partea clientilor) au fost amanate ori s-au derulat cu intarziere, mai ales spre finele semestrului al doilea. Astfel, in ianuarie-decembrie 2016, am inregistrat o cifra neta de afaceri de ...

Continutul stirii este acesibil numai abonatilor Agenda Constructiilor & Fereastra
 
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK