Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 25 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - GLASTON: Rezultate conform estimarii initiale
GLASTON: Rezultate conform estimarii initiale
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 09 Mai 2017 18:02
Furnizorul de echipamente pentru procesarea sticlei Glaston a dat recent publicitatii rezultatele aferente primului trimestru al anului in curs, care confirma o depreciere de -22,45% a vanzarilor nete, dar scaderea respectiva se incadreaza in estimarile initiale. In acest context, managerii corporatiei finlandeze - reprezentate si in Romania de societatea According Group - sustin ca, in perioada de referinta, piata globala a echipamentelor de procesare a sticlei a fost marcata de stagnare la un nivel extrem de redus, cu un numar scazut de noi contracte si comenzi, dar cele mai bune rezultate s-au consemnat, in continuare, in America de Nord, deoarece in Europa, Orientul Mijlociu si Africa (regiunea EMEA), s-au remarcat amanari ale achizitiilor de utilaje.
„Am inceput anul 2017 intr-un mediu economic global care a continuat sa fie provocator, mai ales ca, pe segmentul nostru de afaceri, investitiile in echipamente (din partea clientilor) au fost amanate, cel putin pentru trimestrul al doilea a.c. Astfel, in ianuarie-martie 2017, dupa cum era de asteptat, am inregistrat o cifra neta de afaceri de ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12942
12942 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK