Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 21 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - GLASTON: Succes al programului de start-up in prelucrarea sticlei
GLASTON: Succes al programului de start-up in prelucrarea sticlei
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 17 Aug 2017 07:38
Furnizorul de echipamente pentru procesarea sticlei Glaston a dat recent publicitatii rezultatele aferente primului semestru al anului in curs, care confirma o apreciere de +0,97% a vanzarilor nete, dar trendul respectiv se incadreaza in estimarile initiale, care indicau o activitate mult mai buna in aprilie-iunie 2017, inclusiv in contextul derularii evenimentului Glass Performance Days. In consecinta, managerii corporatiei finlandeze - reprezentate si in Romania de societatea According Group - sustin ca, in perioada de referinta, piata globala a echipamentelor de procesare a sticlei a fost marcata de un trend ascendent rezonabil, cu un numar mai mare de noi contracte si comenzi in trimestrul al doilea, dar cele mai bune rezultate s-au consemnat, in continuare, in Europa, Orientul Mijlociu si Africa (regiunea EMEA), deoarece in America de Nord s-au remarcat amanari ale achizitiilor de utilaje.
„Pentru Glaston, cel de-al doilea trimestru a fost mai bun decat primul, astfel incat, pe fondul cresterii numarului livrarilor, cifra neta de afaceri din aprilie-iunie a sporit cu +32%. Reluarea achizitiilor de echipamente in EMEA si, partial, in Asia a fost mult mai vizibila, in asa fel incat noile contracte si comenzi s-au majorat cu 23% in raport cu primul trimestru, care a fost foarte slab din acest punct de vedere. In consecinta, nu este de mirare ca, in ianuarie-iunie 2017, dupa cum era de asteptat, am inregistrat o cifra neta de afaceri de ...

Continutul stirii este acesibil numai abonatilor Agenda Constructiilor & Fereastra
 
12994 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK