Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 26 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - GRUPA KETY: Cea mai buna activitate - a diviziei de servicii pentru constructii
GRUPA KETY: Cea mai buna activitate - a diviziei de servicii pentru constructii
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 30 Mar 2016 19:46
Recent, managerii corporatiei Grupa Kety au anuntat primele estimari cu privire la rezultatele financiare aferente primului trimestru al anului in curs, bazate pe diversi factori macroeconomici de referinta. Potrivit conducerii furnizorului polonez de sisteme din aluminiu, feronerie si accesorii, unul dintre cei mai importanti din zona est-europeana, inceputul anului in curs a fost extrem de favorabil, ceea ce permite conturarea unei strategii de afaceri bazate pe premise optimiste. „Conditiile optime de afaceri au fost remarcate si au persistat in trimestrul intai a.c. atat pe piata poloneza, cat si pe cele internationale vizate de grup. Acestea s-au reflectat atat in ceea ce priveste ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12943
12943 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK