Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 15 Decembrie 2017
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - GUARDIAN prospecteaza posibilitatea deschiderii unei noi fabrici in Polonia
GUARDIAN prospecteaza posibilitatea deschiderii unei noi fabrici in Polonia
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 13 Mar 2017 11:12
Guardian Glass a alocat fonduri de 1,5 milioane USD pentru proiectarea tehnica vizand deschiderea unei unitati de productie a sticlei float in Polonia. Noua facilitate ar trebui sa produca 1.000 tone de sticla/zi, in dotarea sa urmand sa intre o instalatie de sputerizare magnetronica pentru produse speciale destinate pietelor din regiune. Conform planului, fabrica va intra in functiune in primul trimestru din 2019, amplasamentul sau nefiind stabilit inca. Conducerea grupului a afirmat in legatura cu acest subiect ca „potentialul de a construi cea de-a doua fabrica in Polonia se aliniaza cu strategia noastra globala si cu directiile principale de marketing. Suntem increzatori ca vom gasi noi oportunitati si canale de extindere pentru produsele Guardian in Europa”. De asemenea, oficiali ai companiei nord-americane au adaugat ca, in general, „cresterea cererii de sticla este determinata atat de tendinta generala in Europa de a spori nivelul luminii naturale disponibile in cladirile rezidentiale si comerciale, cat si de trecerea tot mai vizibila de la vitraje duble la vitraje triple pentru ferestrele cladirilor rezidentiale. Deoarece Polonia este recunoscuta, in mod curent, ca un hub european al productiei de ferestre pentru acest segment, aceasta este alegerea logica pentru o noua facilitate de productie a sticlei”. Guardian mai detine unitati de productie a sticlei float in Czestochowa - Polonia, Oroshaza – Ungaria, Thalheim – Germania, Ryazan si Rostov – Federatia Rusa etc.
***
Cu sediul central la Auburn Hills, Michigan – SUA, Guardian Industries este o companie diversificata, care are 17.000 de angajati in America de Nord, Europa, America de Sud, Africa, Orientul Mijlociu si Asia. Guardian Glass este un producator international de sticla float cu valoare adaugata mare, precum si de solutii pentru aplicatii din domeniul arhitecturii, rezidential, de design interior, transporturi si tehnic.
 
Total stiri publicate: 12695
12695 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 131 (Noiembrie-Decembrie 2017)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2016-2017 & Perspective 2018-2020 (TOP500)
SIMONSWERK