Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 25 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - KLAES mizeaza pe un mix armonios de produse si servicii
KLAES mizeaza pe un mix armonios de produse si servicii
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 02 Oct 2017 13:53
Raoul Iovanut, administrator al Klaes Romania, a afirmat ca „pentru anul in curs, apreciem o crestere de 8 - 10% a cifrei de afaceri fata de exercitiul financiar anterior. Evolutia este generata de incheierea implementarii proiectelor complexe deja demarate in perioada precedenta, precum si de dezvoltarea unor solutii complexe pentru producatorii de nisa. In acest sens, a fost inceput un proiect special la o firma partenera din Arad, specializata exclusiv in fabricatia de usi din lemn de exterior/interior. Ansamblurile realizate sunt destinate exclusiv exportului, iar gama sortimentala complexa a necesitat o adaptare a aplicatiilor Klaes. In viitor, ne vom orienta catre acei producatori care isi doresc optimizarea fluxurilor de lucru, eliminarea erorilor si transmiterea informatiilor utile intre diferitele departamente ale intreprinderii. Cei mai multi dintre acestia sunt axati pe exportul de tamplarie in tarile comunitare - si nu numai - iar modul de lucru cu partenerii din aceste regiuni, concurenta si exigentele clientilor ii obliga sa se adapteze rapid la standarde mult mai inalte de calitate. Dintre noutatile portofoliului nostru poate fi amintita solutia Klaes webshop, care a fost dezvoltata astfel incat actualmente se pot comanda prin interfata web inclusiv accesorii cum ar fi rulourile, jaluzelele etc. Acesta a fost un pas important, date fiind solicitarile legate de comanda accesoriilor de ferestre de catre parteneri. Lucram in prezent la adaugarea optiunilor de plata online ce vor permite inchiderea traseului solicitarilor fara interventie umana. La randul sau, aplicatia Klaes 3D a fost imbunatatita, astfel incat comanda numerica a tuturor utilajelor pentru aluminiu sau lemn/aluminiu sa se faca direct din program. In prezent, aceasta este singura solutie software pentru structuri complexe de pereti cortina si fatade ventilate la care reprezentarea grafica din modelul 3D coincide 100% cu informatiile transmise utilajelor CNC. Legaturile cu mediul extern ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12942
12942 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK