Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIILE EURO-FEREASTRA: Succesul in afaceri, recompensat la Business & Development
PREMIILE EURO-FEREASTRA: Succesul in afaceri, recompensat la Business & Development
Furnizori de sisteme Publicat de AG&F 24 Mai 2017 18:32
In cadrul ceremoniei de acordare a distinctiilor EURO-Fereastra 2017 (gala de premiere ce a ajuns la editia a patra), la categoria Dezvoltare si Afaceri (Business & Development), 13 companii au primit trofee, altor sapte acordandu-li-se diplome de excelenta - Award of Excellence, pentru succesul consemnat in afaceri, precum si ca urmare a eforturilor depuse in directia dezvoltarii si implementarii unor strategii corecte de pret, produs, distributie, promovare si sustinere a parteneriatelor in mediul de afaceri. Astfel, in cadrul unei piete puternic concurentiale, care si-a reluat insa cresterea dupa depasirea gravelor probleme induse de recesiune, companiile respective reusesc sa-si redimensioneze permanent strategiile manageriale si sa le adapteze la noile realitati, indeplinind exigentele clientilor.
Astfel, companiile care au primit, in acest an, trofee si premii EURO-Fereastra la sectiunea Dezvoltare si Afaceri sunt urmatoarele:
ROTO ROMANIA
SAINT-GOBAIN GLASS ROMANIA
SCHACHERMAYER ROMANIA
ALUPROF SYSTEM ROMANIA
NEW HOUSE DESIGN PROJECT
PM TECHNIC ELEMENTS
REYNAERS ALUMINIUM
ACCORDING GROUP
PROFILCO RO
TEMAD CO
ELUMATEC ROMANIA
VEROFER
PENOSIL
ROSTEEL INVEST
ANALKO ALUMINUM INDUSTRY
WORM ALUMINIU & PVC
PANEL LAND
VORNE WINDOW AND DOOR SYSTEMS
WEISS PROFIL
ALPROF SA
Si cu acest prilej, adresam felicitari firmelor care au primit distinctii, multumind sponsorilor care au facut posibila derularea celei de-a patra editii a galei premiilor EURO-Constructii si EURO-Fereastra: APIVMR, Sisecam Flat Glass, Aluprof, AGC Flat Glass, Klaes Romania, Veka Romania, New House Design Project, Meesenburg Romania, Reynaers Aluminium Romania, Roto Romania, Aluterm, Elmas, Siemens Building Technologies, Kingspan, Urban C&O si altii, respectiv BRD Groupe Société Générale si organizatia umanitara Habitat for Humanity Romania. Informatii suplimentare, la www.euroconferinte.ro
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK