Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Abitare CG
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Abitare CG
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Mai 2014 09:56
Abitare CG, din Brasov, constituie o prezenta puternica in industria nationala a geamului izolant, furnizand materii prime, solutii si utilaje utilizate in acest domeniu de activitate. Avand peste 15 ani de experienta pe segmentul respectiv, activitatea specifica a companiei se deruleaza in cadrul a patru divizii (sticla, piatra, tamplarie si adezivi industriali). Departamentul specializat in livrarea de solutii pentru sectorul de vitraje promoveaza marci precum Kömmerling Chemische Fabrik, Lingemann, Bohle, Vito, Cera - Germania, Grace Davison - SUA, Tenax, Profilglass - Italia, precum si utilaje MHG, Reinhardt Technik, Hegla, Bystronic, DGT - Germania, Pujol - Spania, Intermac - Italia, SCV System, Adelio Lattuada, Diamut - Italia etc. De asemenea, compania colaboreaza cu institutia SSV (Stazione Sperimentale Del Vetro) Italia, pentru asigurarea unor servicii speciale de atestare a conformitatii produselor comercializate cu prevederile standardelor europene armonizate. Abitare are peste 500 de parteneri la nivel national, beneficiile asigurate acestora fiind legate de stabilitatea ofertei comerciale, calitatea produselor si profesionalismul echipei de vanzari.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sticla arhitecturala & Adezivi si spume poliuretanice
 
Distinctia a fost acordata companiei Abitare CG pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK