Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Alfa United
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Alfa United
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 14:36
Fructificand o vasta experienta in productia si distributia de panouri termoizolante din PVC, firma Alfa United a luat nastere din dorinta de a oferi pietei locale produse calitative, eficiente in reducerea consumului de energie si competitive din punct de vedere al raportului calitate-pret. Pastrand relatii deschise, bazate pe incredere, suport si respect, managerii firmei au construit parteneriate solide, oferind rezultate optime cererilor pentru produse speciale. Expertii Alfa United vin in intampinarea clientilor cu o gama larga de produse: serii economice, clasice sau superioare pentru panourile albe, panouri maro si ornamentale, placi colorate pentru interior, serii clasice sau superioare de panouri pentru exterior. Compania dispune de propriul sistem de laminare, astfel incat poate oferi cu promptitudine culori standard: stejar auriu, mahon, stejar inchis, nuc, stejar rustic sau mooreiche, putand, de altfel, sustine solicitari pentru orice culori speciale. Personalul pune la dispozitia clientilor intreaga sa experienta, oferind suport in adoptarea variantei optime, consultanta in reducerea pierderilor si sustinere in aplicarea ideilor inovatoare.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Servicii & Accesorii
 
Distinctia a fost acordata companiei Alfa United pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK