Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Aluminos Cortizo Romania
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Aluminos Cortizo Romania
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 22 Mai 2014 16:10
Fondat in urma cu peste patru decenii in localitatea Padrón (La Coruña) - Spania, grupul Cortizo este lider al pietei spaniole si portugheze in proiectarea, productia si distributia de sisteme pentru arhitectura si un punct de referinta in sectorul de aluminiu. Grupul este prezent in peste 30 de tari la nivel mondial, avand o cifra de afaceri de aproximativ 300 milioane de euro, o productie anuala de 47.000 de tone si peste 1.700 de angajati. Cercetarea, proiectarea si aplicatiile tehnologice reprezinta centrul strategiei de dezvoltare a grupului spaniol. Departamentul tehnic I+D+I a creat o gama completa de sisteme pentru ferestre, usi, fatade, panel compozit si sisteme de protectie solara de ultima generatie. In fabricile Cortizo se realizeaza ciclul integral de productie a aluminiului, punandu-se accent pe rigurozitate si calitate in fiecare procedura. Conceptul de sustenabilitate constitutie un angajament transversal in toate activitatile si produsele Cortizo. In Romania, compania este prezenta din anul 2011, avand depozite in Bacau, Timisoara si Cluj-Napoca, carora li se va adauga in urmatoarele luni un al patrulea, in Capitala.
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
 
***
 
Foto: Nicu Florescu, director Aluminos Cortizo Romania
 
Sectiunea: Sisteme din aluminiu
 
Distinctia a fost acordata companiei Aluminos Cortizo Romania pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK