Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Aluplast Romania
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Aluplast Romania
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 26 Mai 2014 14:14
Furnizorul german de profile din PVC Aluplast a demarat operatiunile de productie in anul 1982, impunandu-se, dupa trei decenii de activitate neintrerupta, drept  unul dintre cei mai inovatori competitori din domeniu. In prezent, grupul detine filiale in Polonia, Italia, Marea Britanie, Spania, Italia, Serbia, Slovacia, Federatia Rusa, precum si in afara Europei (China, Brazilia, India, SUA etc.). De-a lungul timpului, produsele promovate au primit numeroase premii, unul dintre cele mai apreciate sisteme fiind cel din seria Energeto, care asigura caracteristici foarte inalte de termoizolare. Sustenabilitatea si calitatea constituie concepte-cheie in cadrul strategiei de dezvoltare a concernului, toate acestea fiind subordonate obiectivelor ce presupun satisfacerea optima a cerintelor beneficiarilor, identificarea raporturilor optime dintre pret si performanta tehnica, consolidarea pozitiei competitive etc. De asemenea, atentia managementului companiei este in continuare focalizata spre obtinerea unor produse care sa aiba o contributie cat mai mare la indeplinirea cerintelor actuale de eficientizare energetica a imobilelor.
 
***
 
Foto: Mihai Serbanescu, director general Aluplast Romania
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme din PVC
 
Distinctia a fost acordata companiei Aluplast Romania pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12873
12873 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK