Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Balkan Ro Trade & Construction
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Balkan Ro Trade & Construction
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 26 Mai 2014 14:10
Firma Balkan a fost infiintata in anul 1991 in Grecia, fiind initial specializata in comercializarea de utilaje destinate prelucrarii tamplariei termoizolante din aluminiu, precum si a unei game diverse de accesorii. Mai mult, orientarea perseverenta spre indeplinirea cerintelor pietei, a avut ca efect o dinamica remarcabila, concretizata prin extinderea retelei de distributie  Romania, Bulgaria si Ucraina. Toate seriile din aluminiu comercializate sunt executate in cadrul unei unitati de productie situate intr-o zona industriala dintre Atena si Salonic. Aceasta este dotata cu o instalatie de extrudare avand o capacitate de 6.000 tone/an. De asemenea, fabrica detine si un cuptor de finisare in camp electrostatic. Pentru a promova in continuare produse avand caracteristici inalte de performanta, a fost luata decizia agrementarii acestora la prestigiosul institul de testare IFT Rosenheim, din Germania. Astfel, seriile promovate detin ETA (agrement tehnic european), avand garantate caracteristicile impuse prin standarde.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme din aluminiu
 
Distinctia a fost acordata companiei Balkan Ro Trade & Construction pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK