Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Bitt-Bau
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Bitt-Bau
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Mai 2014 10:07
Compania Bitt - Bau - important furnizor de feronerie si accesorii din jumatatea de nord a tarii - s-a orientat anul acesta catre dezvoltarea zonelor actuale de distributie si extinderea livrarilor in aria sudica. In prezent, sunt active sase depozite in nordul si centrul Romaniei, prin intermediul carora se efectueaza livrari directe si se asigura o gama complexa de servicii auxiliare, precum proiectare, consultanta, transport, service in garantie si postgarantie, asistenta tehnica la montaj si instalare etc. In prezent, oferta proprie include feronerie pentru ferestre din lemn si PVC, incuietori pentru usi din PVC si lemn si accesorii sau produse conexe. Dintre modelele promovate, se remarca seriile DoorLine si DoorSafe (sisteme de inchidere multipla), Fentro (feronerie pentru diferite tipuri de obloane), Patio (feronerie pentru usi/ferestre basculant-glisante si de tip armonica), NT (feronerie pentru profile din PVC si lemn) etc. Printre furnizorii cu care se colaboreaza se afla firmele Roto, Gutmann si Geze (Germania), Hoppe (Elvetia), Euro-Elzett si Kaba Elzett (Ungaria) si Cemom (Franta).
 
***
 
Foto: Mihai Mitrea, director comercial Bitt-Bau
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme de feronerie
 
Distinctia a fost acordata companiei Bitt-Bau pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK