Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Dafermann
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Dafermann
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 26 Mai 2014 12:33
Fondata in anul 1994, compania Dafermann a devenit unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori nationali de vitraje si oglinzi. In oferta generala sunt disponibile peste 150 de tipuri de produse specifice, iar 95% dintre vitraje sunt reprezentate de modele destinate domeniului arhitectural, fiind sortimente float, Low-E, soft, de control solar, reflexive, colorate, laminate etc. Printre principalii furnizori de sticla se afla firmele Sisecam (Bulgaria), Saint - Gobain Romania, Henghao Glass si Qingdao Glass (China), PPG (SUA) etc. Livrarile se efectueaza la nivel national, in termen de cel mult trei zile, atat de la fabricile partenerilor furnizori, cat si direct, prin intermediul flotei logistice proprii. Dafermann detine patru hale de depozitare in Bacau, cu o suprafata totala de 5.400 mp si o capacitate ce permite depozitarea a circa 3.000 de lazi, care ii permite sa onoreze in prezent orice tip de comanda. Cei mai numerosi beneficiari sunt localizati in Moldova, iar produsele comercializate preponderent sunt modelele float, Low-E, soft si de control solar.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sticla arhitectuala & Adezivi si spume poliuretanice
 
Distinctia a fost acordata companiei Dafermann pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK