Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 16 Ianuarie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Door Panels
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Door Panels
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 14:37
Compania Door Panels, cu sediul in Carei (Satu Mare), activeaza deopotriva in domeniul executiei de paneluri (segment ce genereaza circa 20% din totalul afacerilor), in cel al comercializarii de profile din PVC marca Avangarde - in calitate de unic distribuitor pe piata autohtona - (50%) si al distributiei de feronerie Winkhaus, ca dealer autorizat. In oferta firmei sunt disponibile 35 de game de paneluri realizate cu materiale provenite din UE. Aproximativ 70% din productia acestora este exportata in Ungaria, Slovacia si Austria, livrarile interne efectuandu-se pe intreg teritoriul tarii. Strategia manageriala adoptata anul acesta prevede achizitia de utilaje, precum si stabilizarea afacerii la parametri optimi, in conditiile in care situatia pietei se mentine, in continuare, dificila. Totodata, se au in vedere aplicarea unor masuri care sa permita cresterea productiei si stabilizarea preturilor de comercializare a materialelor. De altfel, practicarea unei politici de preturi corecte si avantajoase a generat succesul comercializarii profilelor Avangarde si a feroneriei Winkhaus.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Servicii & Accesorii
 
Distinctia a fost acordata companiei Door Panels pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12725
12725 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 131 (Noiembrie-Decembrie 2017)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK