Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Dorma Romania
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Dorma Romania
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Mai 2014 10:11
Dorma Group are o traditie mai mare de 100 de ani in productia echipamentelor de control instalate la usi, pereti amovibili si elemente din sticla. De asemenea, concernul german se pozitioneaza in elita mondiala a furnizorilor de elemente de automatizare si securizare a accesului. Compania este lider al pietei din Germania pe segmentul sistemelor de control al cailor de evacuare. Dorma detine unitati de fabricatie in Europa, America de Nord si de Sud, Asia etc. Beneficiind de o forta de munca formata din peste 6.700 de angajati, holdingul realizeaza o cifra medie de afaceri ce depaseste pragul de un miliard de euro. In ceea ce priveste distributia, aceasta se realizeaza prin intermediul reprezentantelor care activeaza in peste 50 de state de pe mapamond, printre care se afla si Romania. Obiectivul grupului, stabilit pe termen lung, vizeaza asigurarea economiei de energie si conservarea resurselor naturale, prin obtinerea unui grad ridicat de reciclabilitate, concomitent cu garantarea unei functionalitati optime a produselor promovate, pentru perioade indelungate de exploatare.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme din feronerie
 
Distinctia a fost acordata companiei Dorma Romania pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12873
12873 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK