Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Dr. Hahn
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Dr. Hahn
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Mai 2014 10:25
Producatorul de balamale Dr. Hahn GmbH & Co. KG - Germania se remarca pe piata de profil prin nivelurile sporite de calitate si inovatie ale produselor comercializate, precum si prin complexitatea serviciilor acordate. Infiintata in anul 1961, compania a devenit unul dintre cei mai importanti fabricanti de profil din intreaga lume, lansand in ultimii ani peste 20 de sortimente care integreaza inovatii deosebite si numeroase patente. Modelele de balamale seriile KT-V/N6R, KT-RN, KT-EV si KT-SV sunt destinate usilor realizate cu profile PVC, iar seriile TB IV, VL-Band, Rollenband se adreseaza producatorilor de usi cu profile de aluminiu. Aceste modele sunt realizate exclusiv in centrul de productie de la Erklenz - Germania, unde aproximativ 400 de angajati produc balamale certificate conform standardelor de calitate CE si SKG. Clientii firmei sunt producatorii de usi de inalta performanta, fapt dovedit si de activitatea firmei, care se extinde anual pe mai multe piete din Europa Centrala si de Est, America si Asia.
 
***
 
Foto: Horatiu Cristea, area sales manager Dr. Hahn
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme de feronerie
 
Distinctia a fost acordata companiei Dr. Hahn pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK