Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Drupanel
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Drupanel
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 14:40
Furnizorul de paneluri Drupanel beneficiaza de aportul unui personal specializat, cu experienta si un grad ridicat de pregatire profesionala, care are capacitatea de a raspunde tuturor solicitarilor utilizatorilor. De la inceputul lui 2014, compania se implica in productia de panouri din HPL (High Pressure Laminate), care completeaza activitatile de fabricatie a sortimentelor din PVC. HPL este un material special ce include mai multe foi tratate intr-o baie de rașini fenolice, care sunt puse ulterior intr-o presa speciala unde sunt tratate termic timp de o ora, la o temperatura de 150 °C. Odata cu lansarea produsului, Drupanel pune la dispozitia partenerilor noul catalog de paneluri, incluzand versiunile din PVC, aluminiu si HPL, cu mentiunea ca toate modelele existente vor putea fi realizate din aceste materiale. Principalele beneficii asigurate de HPL sunt constituite de rezistenta mecanica, anduranta la radiațiile ultraviolete si la variatiile de temperatura, absenta puntilor termice, facilitatea procesului de intretinere etc. Datorita caracteristicilor optime de termoizolare, se asigura evitarea pierderilor de caldura pe timpul sezonului rece, precum si supraincalzirea in perioada estivala. Produsul este disponibil intr-o mare diversitate coloristica.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Servicii & Accesorii
 
Distinctia a fost acordata companiei Drupanel pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK