Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: DualSoft
PREMIUL EURO-FEREASTRA: DualSoft
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 14:20
DualSoft promoveaza pe piata locala produse software personalizate, adaptate la cerintele actuale ale fabricantilor de ferestre. Compania interactioneaza permanent cu firmele colaboratoare, reusind in ultima perioada sa-si consolideze puternic cota detinuta in domeniu. De peste un deceniu, societatea timisoreana livreaza colaboratorilor aplicatia specializata WinArhi, care a ajuns la versiunea a sasea. Pachetul software include o serie de instrumente puternice si rapide, fiind astfel una dintre cele mai potrivite solutii prin intermediul careia se gestioneaza procesul de fabricatie a ansamblurilor de tamplarie termoizolanta. Astfel, WinArhi faciliteaza comanda numerica a utilajelor de ultima generatie, elaborarea documentelor in format electronic si urmarirea in timp real a productiei (inclusiv prin imbinarea cu programe de tip ERP si de gestiune economica). In ceea ce priveste domeniul de executie a geamului termoizolant, DualSoft a dezvoltat programul WinGlass 3, a carui licentiere se efectueaza gratuit.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Utilaje, Echipamente & Software
 
Distinctia a fost acordata companiei DualSoft pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12873
12873 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK