Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Dynamic Selling Group
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Dynamic Selling Group
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Mai 2014 12:35
Compania Dynamic Selling Group s-a implicat, recent, in procesul de preluare a fabricii PVC Ramplast, din Ramnicu Valcea, unul dintre liderii locali in productia de profile PVC. Totodata, firma este recunoscuta drept cel mai important distribuitor al acestei marci la nivel national si international, livrand profile Ramplast in Chisinau, Belgrad, Budapesta si Sofia. Operatiunile de distributie din tara se desfasoara prin intermediul a sapte depozite proprii (situate in Galati, Bacau, Iasi, Constanta, Cluj-Napoca, Timisoara si Bucuresti) si prin colaborarea cu o retea de parteneri traditionali situati in Brasov, Petrosani, Valcea, Oradea, Baia Mare si Sibiu. In oferta societatii sunt disponibile seriile de profile din PVC EcoTherm (cu patru camere izolatoare) si EcoTherm Light, EcoLux (cu sase camere izolatoare) si EcoLux Light. Totodata, compania livreaza elemente metalice de ranforsare produse de Rosteel Invest, garnituri fabricate de Plast Chemical etc. Cifra de afaceri a grupului este de aproximativ 30 milioane de euro, compania avand, in total, 400 de angajati.
 
***
 
Foto: Cristian Stoleru, director regional Dynamic Selling Group
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme din PVC
 
Distinctia a fost acordata companiei Dynamic Selling Group pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK