Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Elumatec Romania
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Elumatec Romania
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 14:32
Prezenta pe piata din Romania din anul 1999, Elumatec Romania, subsidiara autohtona a grupului omonim german, activeaza in domeniul distributiei de utilaje pentru executia de tamplarie din aluminiu si PVC. Cele mai numeroase comenzi efectuate de firmele producatoare de ferestre au fost indeplinite in ultimul timp pentru linii automate de sudura/ debavurare, a caror comercializare are o contributie de aproximativ 80% la vanzarile pentru aceasta categorie. Pe langa echipamentele dedicate pietei de tamplarie, grupul german pune la dispozitia beneficiarilor si mai multe tipuri de utilaje industriale. Infiintat in anul 1928, holdingul Elumatec are sediul central in Mühlacker-Lomersheim (Germania), subsidiare si agentii in peste 50 de tari si o echipa de peste 720 de angajati, care constituie motorul de dezvoltare a activitatii. De-a lungul existentei, concernul a brevetat numeroase patente si inventii, deservind peste 28.000 de clienti. Strategia de afaceri curenta se orienteaza cu precadere catre reducerea costurilor si protejarea mediului, prin adoptarea unor politici de afaceri sustenabile.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Utilaje, Echipamente & Software
 
Distinctia a fost acordata companiei Elumatec Romania pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK