Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Ercorom Trend
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Ercorom Trend
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 14:30
Activa pe piata autohtona incepand cu anul 2005, in calitate de reprezentanta a producatorului de utilaje Murat - Turcia, firma Ercorom Trend promoveaza echipamente pentru prelucrarea tamplariei din PVC/aluminiu (cu o pondere de 75% din livrari), compresoare cu surub/ pistoane si masini pentru curbarea sau infolierea profilelor. Totodata, comercializeaza linii tehnologice pentru debitarea si executia armaturilor. Firma-mama, Murat Makina, a fost infiintata in anul 1983 si a devenit in scurt timp lider de piata pe segmentul sau de activitate in Turcia. Asigurand un grad sporit de calitate pentru toate produsele promovate, corporatia este recunoscuta pentru acest fapt la nivel international, in prezent exportand produse si asigurand servicii specifice in peste 75 de tari din intreaga lume. Utilajele marca Murat asigura tuturor utilizatorilor o tamplarie deosebita, de calitate si o investitie profitabila.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Utilaje, Echipamente & Software
 
Distinctia a fost acordata companiei Ercorom Trend pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12873
12873 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK