Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Fereastra Suki
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Fereastra Suki
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 14:34
Compania Suki reprezinta unul dintre cei mai cunoscuti producatori autohtoni de ferestre din PVC, avand o experienta de aproape doua decenii in acest domeniu de activitate. Firma detine o fabrica specializata in localitatea Moara Vlasiei (Ilfov), cu o capacitate de 230 u.f./schimb. Societatea are in dotare doua linii complet automate marca Urban, destinate executiei de tamplarie. Ansamblurile promovate sunt executate cu sisteme Rehau si feronerie G-U. Geamul termoizolant este furnizat de Valras Prod. Ponderea livrarilor la export are, in prezent, perspective certe de majorare, principalele destinatii vizate in acest sens fiind Italia, Germania, Belgia, Olanda, Iordania etc. Orientarea actuala a pietei a impus diversificarea ofertei, Suki specializandu-se inclusiv in derularea operatiunilor de infoliere a profilelor din PVC si aluminiu, care se realizeaza prin intermediul a cinci echipamente specializate marca WPR - Italia. Recent, au fost demarate procedurile de laminare a sistemelor din lemn stratificat si MDF, iar infolierea profilelor din fibra de sticla (GRP) a depasit faza de testare, intrand in productia de serie.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Servicii & Accesorii
 
Distinctia a fost acordata companiei Fereastra Suki pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK