Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: G-U Ferrom Com
PREMIUL EURO-FEREASTRA: G-U Ferrom Com
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 26 Mai 2014 13:05
Cu o experienta de peste 100 de ani in domeniul fabricatiei si comercializarii de sisteme de feronerie destinate echiparii ansamblurilor de tamplarie termoizolanta, grupul Gretsch-Unitas (G-U), cu sediul central in localitatea Ditzingen - Germania, include in prezent 50 de unitati de productie si desfacere, realizand o cifra medie de afaceri ce depaseste nivelul de 500 milioane de euro. Pe piata din Romania, holdingul este prezent prin subsidiara G-U Ferrom Com, in anul 2013 vanzarile reprezentantei autohtone situandu-se la aproximativ 30 milioane de lei. Oferta actuala, disponibila inclusiv pe plan local, include o gama extinsa de repere, totalizand circa 30.000 de articole care, in diverse combinatii, acopera in mod exhaustiv cererea curenta de sisteme de actionare a diferitelor modele de ferestre/usi. In afara de reperele clasice, compania pune la dispozitia partenerilor solutii automate de actionare, precum si sisteme de management integrat al cladirilor, adaptandu-se astfel noilor exigente referitoare la eficienta energetica si constructiile sustenabile. 
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme de feronerie
 
Distinctia a fost acordata companiei G-U Ferrom Com pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK