Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: GeocelPRO
PREMIUL EURO-FEREASTRA: GeocelPRO
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Mai 2014 09:27
Compania GeocelPRO, activa in calitate de distribuitor de sigilanti si adezivi pentru tamplarie si constructii, este detinuta de Geocel Limited (Marea Britanie) parte a concernului Sherwin Williams (SUA). Geocel Limited este unul dintre cei mai importanti furnizori britanici de profil, fiind totodata partener strategic Dow Corning, unul dintre liderii mondiali in tehnologia produselor siliconice, care are in oferta peste 7.000 de sortimente si mai mult de 25.000 de clienti la nivel international. Oferta GeocelPRO include produse utilizate la realizarea de usi si ferestre, fatade si geam termoizolant. De asemenea, sunt promovate sortimente pentru sigilare structurala, placarea peretilor si fatadelor, precum si o gama diversa de produse profesionale si de uz casnic pentru amenajari interioare. GeocelPro ofera servicii de consultanta, calcule de dimensionare a rosturilor, realizeaza teste de compatibilitate, aderenta, patare, imbatranire artificiala etc.
 
***
 
Foto: Florentina Dunca, product manager GeocelPRO
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sticla arhitecturala & Adezivi si spume poliuretanice
 
Distinctia a fost acordata companiei Geocel Pro pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK