Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Guardian Glass
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Guardian Glass
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 26 Mai 2014 12:21
Guardian este unul dintre principalii producatori mondiali de sticla arhitecturala. Concernul are peste 18.000 de angajati care activeaza in mai mult de 25 de state de pe cinci continente, realizand o cifra medie de afaceri de peste 5,6 miliarde euro. Structura manageriala a grupului este conceputa astfel incat sa incurajeze evolutia personalului propriu, in vederea dezvoltarii unor deprinderi ce presupun initiativa, creativitatea si imbunatatirea permanenta a pregatirii profesionale. Scopul declarat este acela de a asigura cresterea nivelului de inovare, sporirea calitatii produselor finite si obtinerea unor rezultate financiare pozitive, evitand, in acelasi timp, complicatiile birocratice inutile. Pe segmentul sticlei float, Guardian promoveaza o gama extinsa de produse, incadrate in urmatoarele categorii: SunGuard (modele selective, clare, de inalta performanta energetica, solare si sortimente avand caracteristici de durabilitate sporita), ClimaGuard (sticla Low-E, laminata), EcoGuard, Technical Glass, InGlass etc.
 
***
 
Foto: Sorin Ciurescu, marketing manager Guardian Glass
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sticla arhitectuala & Adezivi si spume poliuretanice
 
Distinctia a fost acordata companiei Guardian Glass pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12873
12873 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK