Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Hoppe
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Hoppe
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Mai 2014 12:05
Concernul international HOPPE, lider mondial in domeniul calitatii pe segmentul manerelor din aluminiu, otel inoxidabil, PVC si alama destinate instalarii la ansamblurile de ferestre/usi, detine opt centre de productie in Europa si SUA (amplasate in Stadtallendorf, Bromskirchen si Crottendorf - Germania, Schluderns, St. Martin si Laas - Italia, Fort Atkinson - SUA si Chomutov - Cehia). Acestea au o suprafata totala de 360.000 mp, din care peste 131.000 mp reprezinta aria unitatilor de fabricatie. Reteaua de distributie include reprezentante comerciale atat in America de Nord si Europa, cat si in Asia, iar cifra medie de afaceri depaseste nivelul de 250 milioane de euro. De peste patru decenii, HOPPE este lider al pietei europene de profil, impunandu-se prin competenta profesionala. Compania isi coordoneaza afacerile in conformitate cu o serie de principii precum incredere, responsabilitate, credibilitate, onestitate, loialitate, integritate si decenta. In Romania, distributia se realizeaza prin intermediul unor parteneri internationali (Gealan, Profine, Roto Frank, Schachermayer, VBH) si nationali (Bitt-Bau, SEA, TS-Locks Distribution, Triton, ACM Grup etc.).
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme de feronerie
 
Distinctia a fost acordata companiei Hoppe pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK