Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Interconnection Consulting
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Interconnection Consulting
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 26 Mai 2014 12:13
Institutul de cercetare a pietei, Interconnection Consulting, cu sediul central in Viena - Austria, a fost infiintat in anul 1998. Primele sondaje realizate de expertii austrieci au vizat piata de tamplarie termoizolanta din Germania, urmatoarea tara unde au fost derulate activitati specifice fiind Argentina. In prezent, atentia organizatiei este focalizata asupra intregii zone europene, insa exista disponibilitate pentru realizarea unor studii de specialitate si in state din Asia sau America Latina. Clientii Interconnection din cele peste 30 de tari unde compania deruleaza actiuni de cercetare beneficiaza atat de o gama diversa de studii de specialitate, cat si de informatii suplimentare cu o mare valoare adaugata, gratie experientei pe care societatea o detine si bunelor relatii existente intre membrii acesteia si reprezentantii sectoarelor analizate.
 
***
 
Foto: Dennis Rauen, managing director Interconnection Consulting
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Asociaţii şi Organizatii
 
Distinctia a fost acordata companiei Interconnection Consulting pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12873
12873 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK