Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Isopalrom
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Isopalrom
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Mai 2014 09:13
Isopalrom este unul dintre distribuitorii consacrati de sticla float din Romania, livrand, de asemenea, o gama diversa de instrumente pentru debitare si procesare a vitrajelor, precum si accesorii si sigilanti. Compania este distribuitor autorizat pentru dispozitivul Gasglass pe pietele din Romania, Grecia, Ungaria, Serbia, Ucraina, Croatia, Macedonia, Cipru, Republica Moldova si Bulgaria. Pe plan national, Isopalrom are depozite in Timisoara, Craiova, Bistrita si Hunedoara, din cadrul carora livreaza catre firmele specializate in prelucrarea sticlei arhitecturale sortimente produse de Saint-Gobain Glass, Guardian, Trakya Cam, AGC etc. Fiecare dintre centrele logistice are toate dotarile tehnice necesare (poduri rulante si alte utilaje speciale) pentru manipularea materialelor in conditii de siguranta. Livrarea produselor se realizeaza in aproximativ 48 de ore de la lansarea comenzii, direct la sediul partenerului, incluzand serviciile de descarcare a marfurilor. Din anul 2008, Isopalrom a implementat sistemul de management integrat al calitatii, in conformitate cu prevederile standardului ISO 9001.

***
 
Foto: Gratiana Motrea, director executiv Isopalrom
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sticla arhitecturala & Adezivi si spume poliuretanice
 
Distinctia a fost acordata companiei Isopalrom pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK