Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Mediapress
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Mediapress
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Mai 2014 13:02
Salamander Industrie Produkte a demarat productia de profile din PVC destinate executiei de ferestre in anul 1973, gama sortimentala fiind in scurt timp diversificata si dezvoltata pentru a raspunde in mod optim exigentelor consumatorilor. Pornind de la seria Design, continuand cu modelele JetLine/Streamline si terminand cu actualul sistem de inalta performanta BluEvolution, compania germana a reusit sa-si consolideze imaginea de promotor al calitatii. In prezent, unitatea de fabricatie si centrul logistic sunt amplasate in localitatea Türkheim (Bavaria). Pe piata din Romania, reperele promovate de Salamander sunt disponibile prin intermediul societatii locale Mediapress. Distributia se efectueaza prin doua centre de depozitare, amplasate in Bucuresti si Baia Mare. Partenerii companiei beneficiaza de servicii tehnice complete, cu privire la modul de lucru, ranforsarea profilelor si instalarea sistemelor de feronerie. Fiecare serie comercializata dispune de toate certificarile europene, eliberate de institute prestigioase de testare din Germania.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme din PVC
 
Distinctia a fost acordata companiei Mediapress pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK