Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: One Stop Shop
PREMIUL EURO-FEREASTRA: One Stop Shop
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Mai 2014 12:22
Prezenta de peste un deceniu pe piata locala a sistemelor din aluminiu destinate fatadelor ventilate, compania One Stop Shop este distribuitor al panourilor Reynobond®, Reynodual® si tabla vopsita din aluminiu Reynolux®, produse de Alcoa, intr-o gama larga de culori si finisaje, inclusiv aspect din lemn, granit sau Cameleon. One Stop Shop este recunoscuta pe piata prin performanta prelucrarilor CNC oferite: taiere, frezare, stantare, perforare, indoire si roluire, punand la dispozitia partenerilor produse finite din materiale de calitate, prelucrate cu utilaje performante, precum si sisteme complete de fixare. Portofoliul de produse include, astfel, casete destinate placarilor exterioare sau interioare ale cladirilor, in formele solicitate: dreptunghiulare, trapezoidale sau curbe, tavane lamelare sau casetate, sisteme de lamele, parasolare, ancadramente ale ansamblurilor de tamplarie, panouri de protectie pentru balustrade, „shadowbox” pentru pereti cortina etc. Printre produsele noi promovate de One Stop Shop se afla: casetele din Reynobond® A2, Reynodual® si sistemele de placare Linnea.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme din aluminiu
 
Distinctia a fost acordata companiei One Stop Shop pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12873
12873 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK