Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Orbansoft
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Orbansoft
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 14:25
Compania Orbansoft, specializata in furnizarea de solutii software pentru tamplaria termoizolanta din PVC, aluminiu sau lemn stratificat, pune la dispozitia beneficiarilor diverse module si variante ale grupului de programe Fenestra (Fenestra 2000, Fenestra Net, Fenestra Control, Fenestra Online, Fenestra 2000 Free si Feronerie Online), toate acestea fiind concepute de specialistii proprii. Aplicatia de baza este Fenestra 2000 (destinata ofertarii si productiei ferestrelor), aceasta fiind comercializata in mai multe variante, in functie de complexitatea dorita de utilizatori. Toate produsele Orbansoft pot fi comandate de pe website-ul propriu, de unde, de asemenea, pot fi descarcate diverse actualizari, kit-uri de instalare si se pot solicita oferte de pret. Tot prin intermediul site-ului, grupul de programe Fenestra poate fi achizitionat si utilizat fara niciun fel de investitie initiala. Astfel, in prima faza, se va descarca si instala aplicatia Fenestra 2000 Free, iar pe masura dezvoltarii afacerii, se pot procura noi programe sau module, in functie de necesitati.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Utilaje, Echipamente & Software
 
Distinctia a fost acordata companiei Orbansoft pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK