Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Penosil
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Penosil
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Mai 2014 09:32
Firma Penosil, prezenta pe piata autohtona in calitate de furnizor de materiale de etansare, este membra a Wolf Group Krimelte, unul dintre cei mai importanti producatori de materiale de etansare si exportatori estonieni. Holdingul a achizitionat, recent, producatorul spaniol de profil, Olivé Química SA, in vederea consolidarii prezentei grupului in Europa de Vest si pe pietele din America Latina. Unitatile de productie ale concernului sunt situate in Estonia, Spania, Rusia si Brazilia, iar cele de vanzari in statele baltice, Ucraina, Romania, Bulgaria, Danemarca, Kazahstan, Spania, Franta, Portugalia si Marea Britanie. La finele anului trecut, grupul avea 270 de angajati, consemnand o cifra de afaceri de 86 milioane de euro. In cadrul subsidiarei autohtone sunt comercializate spume poliuretanice si etansanti siliconici, firma promovand, totodata, produse din domeniile impermeabilizantilor, hidroizolatiilor, grundurilor, produselor ignifugate, adezivilor si materialelor pentru protectia lemnului si a betonului. Produsele Penosil se regasesc in 50 de tari, fiind destinate uzului profesional si casnic si disponibile intr-o gama diversa.
 
***
 
Foto: Sebastian Carstoiu, country manager Penosil
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sticla arhitecturala & Adezivi si spume poliuretanice
 
Distinctia a fost acordata companiei Penosil pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK