Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Schachermayer Romania
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Schachermayer Romania
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Mai 2014 10:00
Reprezentanta locala a casei austriece de comert Schachermayer - unul dintre cei mai importanti furnizori europeni de feronerie si accesorii destinate productiei de tamplarie termoizolanta si mobilier - se situeaza printre liderii pietei autohtone de feronerie. Un avantaj competitiv insemnat este dat de insusi modul de organizare a activitatii, intrucat societatea, ce a ajuns la dimensiunea unui grup multinational, si-a pastrat flexibilitatea unei companii de familie cu a sasea generatie implicata in conducerea acesteia. Schachermayer actioneaza in toata Europa in calitate de partener comercial angro pentru firmele implicate in productie sau comert. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul gamei sortimentale diverse, al logisticii moderne si al serviciilor complete. Pe baza celor peste 175 de ani de traditie pe piata, expertii firmei au capacitatea de a dezvolta permanent solutii moderne si inovatoare. Personalul competent, cele peste 150.000 de articole din stoc, unul dintre cele mai moderne centre logistice din Europa si serviciile atractive fac din Schachermayer un partener dinamic si de incredere.
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
 
***
 
Foto: Marius Pana, director regional de vanzari Schachermayer Romania
 
Sectiunea: Sisteme de feronerie
 
Distinctia a fost acordata companiei Schachermayer Romania pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK