Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Siegenia-Aubi
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Siegenia-Aubi
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 26 Mai 2014 12:48
Concernul german Siegenia Group, cu o cifra medie de afaceri de peste 600 milioane de euro, este unul dintre competitorii care domina piata internationala a sistemelor de feronerie pentru ferestre/usi, promovand un portofoliu complet de produse ce include un nivel tehnologic superior si se adapteaza in mod dinamic celor mai exigente cerinte de eficienta energetica, siguranta si confort in exploatare. In prezent, activitatile operationale se deruleaza in cadrul a sase centre de productie, din care patru amplasate in Germania, respectiv cate unul in Polonia si China. De asemenea, holdingul detine reprezentante comerciale in Austria, Bielorusia, Benelux, Franta, Polonia, Elvetia, Marea Britanie, Federatia Rusa, Turcia, Ungaria, Ucraina, Italia si Coreea de Sud. Elementul principal ce reprezinta resortul care animeaza intregul proces de dezvoltare a companiei este constituit de promovarea inovatiei, investitiile majore in activitatile de cercetare-dezvoltare generand rezultate pe masura, concretizate prin solutii deosebite, incadrate in cele mai inalte clase de performanta. 
 
***
 
Foto: Calin Ciurea, Lajos Szonda - reprezentanti ai Siegenia-Aubi
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme de feronerie
 
Distinctia a fost acordata companiei Siegenia-Aubi pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12873
12873 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK