Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Sika
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Sika
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 26 Mai 2014 12:30
Fondat in 1910, concernul elvetian Sika este unul dintre cei mai importanti furnizori de materiale utilizate in domeniul tamplariei termoizolante si fatadelor cortina. Pe piata din Romania, compania este prezenta din anul 2002, prin intermediul unei reprezentante proprii, implicandu-se in livrarea de solutii moderne pentru o serie de proiecte importante. Divizia de industrie din cadrul grupului pune la dispozitia societatilor din domeniu solutii de inalta performanta destinate lipirii si sigilarii elementelor vitrate. Portofoliul de produse include, printre altele, sisteme destinate fabricatiei de ferestre (adezivi siliconici monocomponenti pentru asamblare structurala, sigilanti poliuretanici bicomponenti, sigilanti siliconici monocomponenti), executiei de geam termoizolant (sigilanti siliconici si poliuretanici), precum si solutii specializate pentru asamblarea structurala a fatadelor cortina. Dintre acestea, cel mai cunoscut este sistemul Sikasil SG 500, ce prezinta o rezistenta optima la actiunea radiatiilor ultraviolete si la intemperii, asigurand totodata o prindere rapida si in profunzime a elementelor din sticla pe structura din aluminiu sau otel.           
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sticla arhitectuala & Adezivi si spume poliuretanice
 
Distinctia a fost acordata companiei Sika pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK